Allergén jelölés
Ételeinkben a következő allergén és intoleranciát okozó anyagok fordulhatnak elő:
- Glutént tartalmazó gabonafélék
- Rákfélék
- Tojás
- Hal
- Földimogyoró
- Szója
- Tej
- Diófélék
- Zeller
- Mustár
- Szezámmag
- Kén-dioxid, szulfitok
- Csillagfürt
- Puhatestűek
Levesek:
Suppen - Soepen
|
Köretek:
Beilagen - Bijgerechten
|
Saláták:
Salate - Salades
|
Előételek:
Vorspeisen-Voorgerechten
|
Készételek:
Fertiggerichte-Kant-en klare maaltijden
|
Gyermekmenü:
Kindermenü - Kindermenu
|
Sertéshúsból készült ételek:
Gerichte vom Schwein - Varkensvleesgerechten
|
Szárnyashúsból készült ételek:
Gerichte vom Geflügel - Gevogelte
|
Vadhúsból készült ételek:
Gerichte vom Wild - Wildgerechten
|
Halak:
Fische - Visgerechten
|
Desszertek:
Dessert - Nagerechten
|